Beste Terhernsters,

Ook dit jaar organiseren we als Merkecommissie weer een
Terhernster Scraprun!

Willen jullie op zaterdag 28 mei bijtijds al jullie oud ijzer op de stoep zetten? Dan komen wij het vanaf 9 uur ’s ochtends ophalen.

Wat zoeken we:
Oude wasmachines/drogers, fietsen, accu’s, radiatoren, messing kranen en koppelingen, koper, ovens, magnetrons, tuinhekjes, grasmaaiers, pannen, gasfornuizen, cv-ketels, wasbakken, autowielen, buitenboordmotoren, auto onderdelen, weegschalen, fitnessapparaten, gewichten, stoelen, tafels, metalen  terrasmeubels, oud gereedschap, barbecues, tuinkachels, maar ook oude elektrische apparaten, zoals frituurpannen, computers, routers, tosti-ijzers, haarföhns, koffieapparaten, elektromotoren, afzuigkappen, radio’s, versterkers, tl-verlichting, tv’s, videorecorders, hogedrukreinigers, etc.

Eigenlijk alles van metaal of met een stekker en/of een snoer (behalve koelkasten en vriezers!), een bakje met boutjes/schroeven, stekkerdozen, kerstverlichting, het oude haardstel, ga zo maar door.

Aangezien 28 mei de zaterdag na Hemelvaart is zal wellicht niet iedereen thuis zijn. De verzamelcontainer zal daarom al vanaf maandag 23 Mei bij Leemburg op het terrein naast het startschip staan (Stripe 19). Zodat jullie deze week alvast het een of ander kunt brengen. Zet het maar naast de container dan sorteren wij het en gooien het er wel in. Mocht dat niet lukken, bel even met 06-46032818 dan maken we een afspraak om het eventueel eerder op te halen. Dat geldt natuurlijk ook voor zaken die te groot of te zwaar zijn om zelf te verplaatsen, laat het even weten en dan komen we even helpen.

Hopelijk kunnen we dit jaar er weer net zo’n groot succes van maken als vorig jaar, alvast bedankt!

Warme groet van de Merke commissie:
Karin, Sikko, Sander, Dicky, Anja, Martine, Nikita en Ingmar                                          

De Merke wordt dit jaar gehouden op 1, 2, 3 en 4 september en het thema is:

TERHERNE GIET LOS !