Hartelijk welkom op de informatiepagina van Plaatselijk Belang Terherne.

Informatie over onderwerpen die ons allemaal bezighouden, vindt u aan de bovenkant van uw scherm. Wandelt u eens door de onderwerpen heen. Heeft u vervolgens nog vragen of opmerkingen? Stuur ons gerust een email: [email protected]

Het Bestuur van Plaatselijk Belang

Het bestuur heeft de volgende samenstelling:

NaamFunctie binnen het bestuur
Tsjoltsje RoelevinkVoorzitter
Arend KiersSecretaris
Alien van de LeurPenningmeester
Joris Davidse Bestuurslid
Marco WesthuisBestuurslid
Mirjam HoekstraBestuurslid

Vergaderen

Tenminste eenmaal per jaar houden wij een ledenvergadering in de Buorkerij. Als u lid bent wordt u hiervoor uitgenodigd.

Het bestuur vergadert doorgaans op de laatste donderdag van de maanden september t/m juni in de Buorkerij. Wilt u een onderwerp bespreken met het bestuur dan is hiervoor het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is op afspraak. U kunt met een van de bestuursleden contact opnemen of een email sturen.

Word lid!

Uiteraard kunt u ook lid worden van Plaatselijk Belang. U wordt dan geïnformeerd over zaken die ons dorp betreffen en hierover meepraten.
Bovendien wordt Plaatselijk Belang door de gemeente als een belangrijke en invloedrijke gesprekspartner gezien naarmate de vertegenwoordiging van het dorp groter is. Hoe meer leden, hoe zwaarder onze inbreng telt!
Het lidmaatschap kost slechts € 15,- per gezin (2 personen) per jaar, een individueel lidmaatschap kost € 10,- per jaar. De enige voorwaarde is dat u inwoner van Terherne moet zijn. Zowel permanente als recreatieve inwoners zijn welkom.

Als u lid wilt worden, stuur dan een email naar: [email protected] met naam, adres, telefoonnummer en ook heel graag een emailadres. Ook kunt u aangeven of u lid wilt worden van de ‘dorpsmailing’. Uw email-adres wordt dan in onze adressenverzameling opgenomen en u ontvangt dan alle nieuws in uw mailbox.
(mocht u ooit het lidmaatschap beëindigen dan worden uw gegevens volgens de AVG-regels weer uit ons ledenbestand verwijderd)

Wij verwelkomen u graag als lid!

Bekijk onze statuten

Bekijk ons huishoudelijk reglement

Bekijk de historie van ons Plaatselijk Belang