Beste Terhernsters,

Graag willen wij jullie uitnodigen voor de tweede avond van onze EnergieMixMethode.
Op basis van de eerste avond worden nu alle duurzame initiatieven die toen geopperd zijn, op de kaart van Terherne geplaatst.
Dit geeft inzicht in wat er allemaal nodig is om Terherne duurzaam van energie te voorzien én wat dit betekent voor het aanzicht van het dorp en de omgeving. Uiteraard mogen alle Terhernsters hun mening geven over deze invulling.
Dit leidt (hopelijk) tot overeenstemming over wat we kunnen gaan doen in Terherne, en waar we ons dus (als eerste) mee bezig moeten gaan houden.

Avond één van de EnergieMixMethode was een zeer geslaagde avond.
Alle aanwezigen hebben meer inzicht gekregen in wat het betekent om (alle) energie op een duurzame manier te produceren en hoe/waar dat dan moet.
De EnergieWerkPlaats is hard bezig met de voorbereiding van avond 2 en we nodigen jullie daar dan ook van harte voor uit.
In de bijlage het programma. Het wordt ook nu nogal intensief dus we starten om 19.15 uur!! 
Inloop vanaf 18.45 uur met koffie, en dan weer vol aan de bak.

Avond 2 borduurt voort op avond 1, maar kan prima bijgewoond worden door mensen die er de eerste avond niet bij waren. Sterker nog, hoe meer mensen er meedoen, hoe groter het inzicht in de wensen/eisen van Terherne. En dat leidt weer tot betere plannen (die uiteindelijk wellicht gerealiseerd worden).
Dus, neem je partner, kinderen, buren en vrienden mee!
Wel graag even een berichtje of je komt (en met hoeveel), zodat wij weten hoeveel koffie er gezet moet worden 😉

email naar [email protected]

Tot 22 januari voor EMM2,
Josianne Wiersmasecretaris
Terhernster Enerzjykooperaasje “De Poask” U.A.
http://kooperaasje.nl/depoask/