Tsjerke de trouwlocatie verkozen tot nummer 1 trouwlocatie Friesland

FRIESLAND – De Tsjerke in Terherne is wederom de populairste trouwlocatie van Friesland. Dat maakte trouwlocatiespecialist; Toptrouwlocaties donderdag bekend. Trouwlocatie de Tsjerke kreeg de meeste aanvragen binnen de provincie op het landelijke platform van Toptrouwlocaties. De tweede plek in provincie Friesland wordt ingenomen door de Pollepleats, gevolgd door Tjaarda Oranjewoud. 

TOPTROUWLOCATIES 

Het is het achtste jaar op rij dat Toptrouwlocaties de populairste locaties van ons land deelt. De organisatie is overkoepelend voor één van de grootste trouwplatformen van Nederland, waar één op de drie bruidsparen hun trouwlocatie vindt. Ook organiseert Toptrouwlocaties jaarlijks vijf keer de Open Toptrouwlocatie Route, een landelijke open dag voor trouwlocaties. Tijdens deze open dagen vinden ieder jaar zo’n 16.500 bezichtigingen door aanstaande bruidsparen op trouwlocaties plaats. Toptrouwlocaties brengt ook elk jaar het Nationaal Trouwonderzoek op de markt, wat de wensen en eisen van bruidsparen in kaart brengt en waardevolle inzichten en leuke weetjes biedt over de trouwmarkt. 

TSJERKE 

De nummer 1 trouwlocatie van Friesland richt zich op alles inclusief trouwerijen. Waarbij bruidsparen alleen de ringen en trouwkleding zelf hoeven te regelen. Bruidsparen komen aan in een huwelijksbootje, gevolgd door de ceremonie in het romantische kerkje. Een high wine in de tuin en vervolgens met alle gasten op een praam naar bijbehorende hotel ’t Schippershuis voor het diner en het feest.  Dit “ontzorg concept” is een groot succes. In 2018 trouwden er maar liefst 46 stellen bij de Tsjerke in Terherne. 

TOPTROUWLOCATIES 

Neem bij vragen contact op met: 
Ester van der Veen I Brand Manager 
T.020 398 1580

[email protected]

Hartelijke groet,

Suzanne Kloosterman