Beste inwoners van en belangstellenden voor Terherne,

Wellicht hebben jullie al een en ander opgevangen (of zijn jullie bij de ALV van Plaatselijk Belang geweest): we willen in Terherne graag een outdoor fitnesspark realiseren. Dit komt midden in het dorp, ‘op’ de skeelerbaan. Goed zichtbaar en toegankelijk voor iedereen. Zo’n park komt er natuurlijk niet vanzelf, en we hebben hier ook een aanzienlijk bedrag voor nodig.

Hier komen jullie om de hoek kijken. Voor het outdoor fitnesspark hebben wij ook aangeklopt bij De Friesland Zorgverzekeraar voor een financiële bijdrage. Zij hebben verwezen naar het beste idee van Friesland en we zijn door naar de stemronde!! Nu is het natuurlijk een kwestie van zo veel mogelijk stemmen verzamelen.

Willen jullie d.m.v. onderstaande link, jullie stem uitbrengen op ons project? De link gaat rechtstreeks naar het outdoor fitnesspark, dus met twee klikken ben je er. Stemmen kan tot 1 JANUARI 2017, dus wees er snel bij
Delen van deze link via facebook of andere sociale media wordt zeer gewaardeerd. We zijn een ‘klein’ dorp, maar laten we onze sociale kracht maximaal inzetten!!

http://www.debesteideeenvanfriesland.nl/de-beste-ideeen/stemronde2016/outdoor-fitnesspark-terherne

Alvast hartelijk bedankt voor jullie steun. We hopen jullie te kunnen begroeten bij de opening van het park op Tweede Paasdag 2017 in Terherne.

Namens de organiserende verenigingen Plaatselijk Belang, Voorwaarts en De Broederschap: BEDANKT