IFKS
Beste Terhernsters,
U heeft natuurlijk gezien dat de vlag boven in top van ons skûtsje hangt en dat betekent dat er wat te vieren valt.
Afgelopen zaterdag 8 augustus jl. is het Terhernster skûtsje De Lege Wâlden IFKS kampioen in de C-klasse geworden, met aan het helmhout de nieuwe schipper Jehanne Prins. Een prestatie van formaat waar de bemanning trots op is en daar mogen wij als Terhernsters ook zeker trots op zijn. De Lege Wâlden promoveert hierdoor volgend jaar naar de B-klasse van de IFKS skûtsjesilen competitie.
Dit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan daarom is er zaterdag 15 augustus a.s.een inhuldiging voor de bemanning.
Het programma ziet er als volgt uit: Om half vijf vaart het skûtsje, onder muzikale begeleiding, mét bemanning vanuit de Oude Zandsloot naar café De Zevenwouden. Daar vindt de officiële inhuldiging plaats. U kunt ze toejuichen vanaf het terras bij The Harbour Club of bij het botenstation van de Kameleon. Tegen vijf uur arriveert het skûtsje dan bij café de Zevenwouden. Ook daar kunt u ze toejuichen.
Bij een feestje hoort een presentje. U kunt, als u dat nog niet bent, donateur worden van dit prachtige authentieke skûtsje voor slechts 20,00 euro per jaar. U steunt daarmee het behoud en onderhoud van dit prachtige schip én draagt uw steentje bij voor de aanschaf van een nieuwe mast. Dit laatste is niet onbelangrijk om hoger in de competitie te eindigen, want er wordt hard maar sportief gestreden voor de eerste prijs! Als dank hiervoor ontvangt u 2 consumptiebonnen die u zaterdagmiddag vanaf vijf uur kunt inleveren bij De Zevenwouden.
Wij hopen dat u met zoveel mogelijk Terhernsters en daarbuiten aanwezig kunt zijn om dit kampioenschap met ons te vieren.

Vriendelijke groet en tot ziens op zaterdagmiddag!
Bestuur De Lege Wâlden