Allen,

Het leek ons leuk om weer eens een andere sport aan te bieden! Wij hebben Puk Meijenhorst gevraagd of zij een periode van 8 lessen Pilates wil geven.

De lessen starten in maart! Maar wat is Pilates precies?

pilates postures
De Pilates Methode, is een oefenmethode voor het gehele lichaam. In de methode wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle.
Het centrum van kracht (Powerhouse), oftewel de buikspieren, rugspieren, binnenkant dijbeen en bilspieren, is het punt van waaruit alle oefeningen worden opgebouwd. Het resulteert in een krachtig, soepel lichaam en gestroomlijnde spieren (geen bulk, massa), een goede houding en een groot bewustzijn van je lichaam. In de Pilates methode wordt gebruik gemaakt van verschillende toestellen (apparatus) om tot de bovengenoemde resultaten te kunnen komen. Ook is er een serie oefeningen op de mat, met als uitgangspunt de ‘Powerhouse’ oftewel het centrum van kracht, nog eens extra te versterken.
De pilateslessen starten in maart op woensdag van 11.00-12.00 uur, of op vrijdag van 10.30 – 11.30 uur.Graag je voorkeur van dag aangeven!

Kosten voor 8 lessen bedragen 35 Euro, en gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Opgeven voor 22 februari bij Agnes Dijkstra [email protected]

Op onze site www. voorwaartsterherne.nl staat wanneer en of we beginnen.
Sportieve groet namens,

Sportvereniging Voorwaarts