14vankt

Op 1 februari j.l. ’s nachts om 0.01 uur is de inschrijving voor de avondwandeltocht “De 14 van Kameleondorp Terherne” van start gegaan. Vorig jaar is deze wandeltocht voor de 1e keer door de TAC (Terhernster Activiteiten Commissie) georganiseerd en het was toen meteen een groot succes.
Er is besloten dat het een jaarlijks terugkerend evenement moest worden op de laatste zaterdag in maart. Dit jaar wordt deze avondwandeling van ca. 14 km met onderweg 14 belevenissen op zaterdagavond 28 maart gehouden. Het belooft weer een sfeervolle tocht te worden waarbij de deelnemers weer op tal van activiteiten en lekkers worden getrakteerd. Vorig jaar werd de inschrijving vroegtijdig gesloten omdat het maximum aantal deelnemers was bereikt. Vervelend om nee te verkopen maar fantastisch dat er zoveel belangstelling was.
Om dit jaar nog meer mensen de kans te geven om van dit gezellige evenement te genieten, hebben we het aantal inschrijvingen verdubbeld. En dat dat geen overbodige luxe is, blijkt wel uit het feit dat na 1 dag reeds één derde deel van de beschikbare kaarten was uitgegeven.

Wil je nog meedoen, geeft je dan snel op via de website van de Kameleon : www.kameleonterherne.nl. Via de Ideal betaling ontvang je meteen een uniek startnummer.

Op de hoogte blijven van dit leuke evenement?  Volg (en like) ons dan op facebook https://nlnl.facebook.com/de14vanterherne .
We zien je graag aan de start verschijnen op zaterdag 28 maart 2015 !