Skeeleren
We organiseren weer skeelerlessen op dinsdag 10 mei t/m 28 juni. Dit zijn 8 lessen.
18.15u – 19.15u : groep 2 t/m 4
19.30u – 20.30u : groep 5 en ouder
De kosten zijn net als vorig jaar €75 voor 8 lessen of €45 voor 4 (aaneengesloten) lessen.
Tot 11 deelnemers wordt er in 1 groep les gegeven, bij meer deelnemers splitsen we in 2 groepen. Geef je kind dus nu al op via [email protected]
Voor jeugd en volwassenen kunnen we een privéles organiseren. Dag en tijdstip in overleg. Kosten voor 1 persoon €40 voor 1 uur privé les, voor 2 personen €50 voor 1 uur,
3 personen €60 voor 1 uur, 4 personen €70 voor 1 uur.

Outdoor Fitness
We hebben Josianne bereid gevonden om op zaterdagochtend of zondagochtend vanaf 9u 5 lessen te verzorgen in ons Outdoor Fitness park. Wil je meedoen, meld je dan nu aan een geef ook even door naar welke ochtend je voorkeur uitgaat. Kosten zijn €25 voor 5 lessen en gaat door vanaf 6 deelnemers.

Suppen
Wil je ook (beter) leren suppen? Dat kan door het volgen van suplessen gegeven door Sup Away Heerenveen op dinsdag of vrijdagavond op locatie in Terherne.
Kosten zijn incl. materiaal €22,50 per les of bij gebruik van eigen board €17,50 per les. Groepsgrootte per instructeur is min 6 en max 8.
Als er minder dan 6 personen meedoen kan de les wel doorgaan, maar dan geldt de prijs voor 6 pers. Lijkt je dit leuk, geef je dan op via [email protected]

Mar-athon Sneek
Op 25 juni vindt na 3 jaar weer de Mar-athon Sneek plaats en de organisatie heeft Voorwaarts gevraagd of ze de verzorgingspost en de start van de halve marathon bij Heeresyl weer willen bemensen.  
Daarvoor hebben we ca 15 vrijwilligers nodig verdeeld over de ochtend, begin middag en de namiddag en de avond.
Iedereen die al een keer heeft geholpen weet inmiddels hoe gezellig het is en het levert Voorwaarts een kleine vergoeding op. 
We krijgen nl €5 per uur per vrijwilliger. Dus reden genoeg om mee te helpen! 

Trainer voor de maandagavond / dinsdagochtend
De Pilateslessen op de maandagavond worden op dit moment verzorgd door Josianne. Vanaf mei neemt Cynthia het over tot aan de zomervakantie.
Het is ons nog steeds niet gelukt om voor na de zomervakantie een nieuwe trainer te vinden.
Josianne en Cynthia willen ook dan wel invallen, maar dan bv allebei 1x per maand. Dan hebben we nog iemand nodig die 2 x per maand een les wil verzorgen.
Weet je iemand in je omgeving die dat zou kunnen en willen dan houden we ons aanbevolen voor een sportieve kennismaking.
Het hoeft dus niet persé pilates te zijn, het kan ook een andere bewegingsles zijn. Dat zorgt voor een mooie afwisseling in de lessen.