“Ugly Christmas Sweater Party” in het Fries Museum

Iedereen heeft er wel een in de kast liggen: zo’n oerlelijke en zeer foute kersttrui. Misschien is het ooit een impulsinkoop geweest. Of heb je hem als een kerstcadeau gekregen van je oma. Op vrijdag 11 december mag je deze trui uit de mottenballen halen! Het Fries Museum organiseert dan namelijk een ‘Ugly Christmas Sweater Party’. Compleet met kersthits, hapjes, glühwein, chocolademelk en een optreden van awkward i.

truien-museum

Iedereen is van harte welkom om langs te komen, maar let op: met Ugly Christmas Sweater krijg je korting! Dans op de muziek van DJ Marinus, bezoek de tentoonstelling Breien! of doe mee aan een van de vele foute activiteiten. Zo kun je op de foto met een bordkartonnen versie van Colin Firth, die zonder gêne een kersttrui droeg in de film Bridget Jones’s Diary. Maar er zijn ook workshops ‘foute kerstkaarten maken’ en ‘kerstboomslingers breien’.
De bezoeker met de lelijkste kersttrui mag de levensgrote kartonnen Colin Firth mee naar huis nemen! De Ugly Christmas Sweater Party wordt gegeven op vrijdag 11 december tussen 20.00 en 23.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur. De afterpartyis bij Vinny & Jo Club.

 

fries museum
wilhelminaplein 92
postbus 1239
8900 ce leeuwarden

t +31 (0)58 255 55 00
www.friesmuseum.nl