Kameleon Terherne

Koailân 2 8493 LA TerherneTel: 0566.689910

[email protected]

www.kameleonterherne.nl

Persbericht:

Komt dat zien!

Zaterdag 14 april is er in het Wapen Van Lenten naast de Kameleonboerderij een voorvertoning van de nieuwe tv-serie gemaakt door Steven de Jong. Vorig jaar zijn de opnames afgerond die allemaal in Friesland hebben plaatsgevonden met Kameleondorp Terherne als uitvalsbasis. De eerste 2 delen en een making off worden vertoond alleen voor genodigden en pers. We zijn erg benieuwd hoe de serie in Nederland ontvangen wordt.

12 afleveringen:

Vanaf zaterdag 21 april om 19.25 uur op NPO 3 start de uitzending van de tv-serie. Er zijn 12 afleveringen die ook op woensdagmiddag herhaald worden.

Samenwerking:

De tv-serie over de Kameleon brengt 2 attracties dicht bij elkaar. In de serie wordt een koppeling met het Woudagemaal en de dorpsbewoners van Lenten gemaakt. Het plot van de serie is dat het Woudagemaal dreigt opgeblazen te worden met bommen die in aantal koffers zijn geplaatst. Uiteindelijk weten Hielke en sietse dat te voorkomen! Voldoende aanleiding voor beide attracties om dit jaar een nauwe samenwerking met elkaar aan te gaan.

Dit seizoen een nieuw verhaal in Kameleondorp met de tweeling :

  • Scott en Duke of te wel Hielke en Sietse uit de tv-serie laten in Kameleondorp Terherne de bezoeker kennismaken met een spiksplinter nieuw avontuur. Dit draait om het thema water en hierin speelt het Woudagemaal een rol. Wordt vervolgd.
  • Uitnodiging: Komt dat zien!

    We vertonen op een groot scherm de eerste twee afleveringen. Je bent van harte welkom op zaterdag 14 april vanaf 16.00 uur in het Wapen van Lenten. (voormalig Paal 43 achter de Kameleonboerderij) We verwachten een goede opkomst daarom is het gewenst om even door te geven of je wel of niet komt. Waarvoor dank alvast!

  • Aan- of afmeldingen naar [email protected]

Voor deze: stichting Hotze de Roos en Kameleon Terherne Namens hen met hartelijke groet,

Stefan de Lange en Nop de Graaf

Bezoekadres Buorren 43 8493 LC Terherne

De PDF download vind u HIER