Inschrijven wandeltocht “de 14 van Kameleondorp Terherne” nog mogelijk !

De inschrijving voor de wandeltocht “de 14 van Kameleondorp Terherne” is een maand geleden gestart en er is weer enorm veel belangstelling voor deze avondwandeling van ca. 14 km met onderweg 14 “belevenissen”.

Op dit moment zijn er nog kaarten,  dus als je nog mee wilt doen op zaterdagavond 24 maart a.s., meld je dan aan via de website www.kameleonterherne.nl.  Kaartverkoop op de dag zelf is alleen nog mogelijk als er nog kaarten beschikbaar zijn. Het maximale aantal deelnemers is 800 en vol = vol!

De ervaring van de afgelopen jaren heeft ons geleerd dat veel Terhernsters denken dat ze altijd nog wel een kaartje kunnen kopen en dat kan dan op een teleurstelling uitlopen. Dus: net stinne, mar hinne en rinne!! Het is de 5e keer en daar maken we een feestje van! Het programma is rond en we kunnen al wel verklappen dat er onderweg heel wat te “beleven” valt. Er is muziek, licht, geluid, vuur, water, sfeer, een hapje en een drankje en gezelligheid.

De start is om 19.00 uur, maar het is al veel eerder gezellig in Terherne want de plaatselijke horeca heeft deze dag ook weer een speciaal wandelmenu op de kaart staan. Kijk op onze facebookpagina welke horecabedrijven dit zijn.

Vind je 14 km te ver, maar wil je wel graag meegenieten van de gezellig sfeer onderweg, kom dan naar één van de deelnemende locaties langs de route. Dit zijn : De Kameleonboerderij, het Schippershuis,  Paviljoen op ‘e Pier,  het Meer van Lenten,   De Klokkenstoel , Boerderij van der Zijpp, de Heeren van Terkaple  en Picknickers. En natuurlijk is ook iedereen vanaf 22.00 uur welkom bij de finish in Dorpshuis De Buorkerij om de wandelaars te verwelkomen.

Dit jaar met live muziek!

Ook deze keer jaar kunnen we weer een beroep doen op een grote schare vrijwilligers. Verkeersregelaars, parkeerwachters, stempelaars etc.etc.  iedereen is weer bereid om mee te helpen.  Deze mensen willen we graag bij voorbaat bedanken, want zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om een evenement als dit te organiseren!

Meld je dus nog aan als deelnemer, like ons op facebook (facebook.com/de14vanterherne) , zegt het voort en zorg dat je er bij bent op zaterdagavond 24 maart !

De “wandelende TAC”

  • Alexander, André, Maurice,
  • Tjitske, Nop en Annelies