Geachte inwoners van Terherne,

Zoals u misschien inmiddels heeft vernomen, is er een burgerinitiatief, dat een glasvezelnetwerk in de hele gemeente De Fryske Marren wil aanleggen. Eén en ander wordt ondersteund door de lokale Plaatselijke Belangen en de gemeente De Fryske Marren.
Vanavond, 24 februari om 20.00 uur in de Buorkerij, is er een voorlichtingsbijeenkomst voor alle inwoners.
Uw aanwezigheid en uiteindelijk deelname zijn belangrijk voor het slagen van het project. Want alleen met elkaar als dorpsgenoten is het mogelijk dit plan te verwezenlijken en voor iedereen, dus ook de bewoners van buitengebieden, snel internet mogelijk te maken.
Als het plan daadwerkelijk slaagt, bent u thuis verzekerd van een modern en toekomstbestendig netwerk voor de digitale ontvangst van een optimale kwaliteit van  internet, televisiezenders en telefoon. Dit allemaal voor een zeer concurrerende prijs. We vertellen u er op genoemde avonden graag alles over.

De bijeenkomst is in principe alleen toegankelijk voor de genodigden. Indien iemand van buiten de genoemde lokaties interesse heeft, dan is het meestal wel mogelijk aan te schuiven, maar graag vooraf even contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze website,
www.dfmopglas.nl

of ons volgen op onze facebook pagina,
www.facebook.com/DFMopglas