Beste inwoners,

Wij zijn het team beweeg- en cultuurcoaches en stellen ons via deze weg graag aan u voor. Op 1 januari 2016 is het team beweeg- en cultuurcoaches (BCC) gestart in onze gemeente. Ons team maakt deel uit van de gemeentelijke welzijnsorganisatie Miks welzijn en wij zijn in de gehele gemeente actief. Aan ons is de schone taak om inwoners te ondersteunen bij hun vragen op het gebied van bewegen, gezondheid en cultuur. We gaan hierbij altijd uit van de eigen kracht van de inwoners en zoeken daarom actief naar verbindingen tussen lokale initiatieven en organisaties.  In onze gemeente werken we samen met professionals, amateurs en vrijwilligers uit de sectoren sport, cultuur, welzijn, onderwijs, kinderopvang etc. Wij staan voor een samenleving waarin alle inwoners wonen, leren, recreëren en werken in een omgeving waarin een gezonde en actieve leefstijl de normaalste zaak van de wereld is.

Wij zijn er voor alle inwoners, dus ook voor u! U kunt bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van sport, bewegen, gezondheid en cultuur in De Fryske Marren. Zoekt u bijvoorbeeld ondersteuning bij het organiseren van een sportieve of culturele activiteit? Zoekt u aansluiting bij mensen die zich bezighouden met dezelfde hobby? Of hebt u een andere vraag waarbij u onze hulp kunt gebruiken? Dan denken wij graag met u mee zodat we samen kunnen werken aan een passende invulling of oplossing. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0513-414593.

Tot ziens en een hartelijke groet,

Annieck, Doede, Francien, Jan, Jurjen, Lars, Lonneke, Marcel, Melis, Nathalie, Pieter, Richard, Simone, Thewis en Tsjalling