AIC Friesland

Auti Kids middag! – dinsdag 3 mei

Het AIC Friesland wil graag een leuke middag organiseren voor kinderen en jongeren, in de leeftijd van 6 jaar tot 16 jaar. Het gaat specifiek om kinderen met een autistisme spectrum stoornis zonder een verstandelijke beperking.

We organiseren dit in samenwerking met boerderijrecreatie van de familie Holtrop te Delfstrahuizen. Meer info op: www.boerderijrecreatie.nl ,zij hebben een boerderij met heel veel ruimte en activiteiten. Het is de bedoeling om het ‘blote voeten pad’ te gaan lopen. Lekker door de weilanden en dan de natuur gaan beleven en van alles ontdekken.
www.boerderijrecreatie.nl/activiteiten/blote-voetenpad.html ) Niets is verplicht, we willen er een leuke ontspannen dag van maken, en wel op dinsdag 3 mei van 13.30 u tot rond 16.00 u.

We kunnen dit aanbieden voor €10,00 per persoon, vanaf 12 jaar.
Kinderen t/m 4 jaar gratis,
Kinderen van 5 jaar t/m 12 jaar voor de halve prijs.

We beginnen met koffie/ thee en Friese oranjekoek, en voor de kinderen uiteraard fris of limonade.

Ouders met de broertjes en zusjes zijn van harte welkom, we willen er een leuke dag van maken voor iedereen. Wilt u meer informatie vraag ons: [email protected]
Niks is verplicht en we verplichten ook niemand.

Als u er nu al zeker van bent om mee te doen dan wilt u zich dan alvast aanmelden op het e-mail adres van het A.I.C. : [email protected].