Inschrijven wandeltocht “de 14 van Kameleondorp Terherne” is nog mogelijk !14vankt

De inschrijving voor de wandeltocht “de 14 van Kameleondorp Terherne” is een maand geleden gestart en er is weer enorm veel belangstelling voor deze avondwandeling van ca. 14 km met onderweg 14 “belevenissen”.

Er zijn nog kaarten dus als je nog mee wilt doen op zaterdagavond 19 maart a.s., meld je dan aan via de website www.kameleonterherne.nl. Online aanmelden kan nog tot 10 maart, daarna is inschrijven alleen nog mogelijk op de dag zelf vanaf 17.00 uur bij de Kameleonboerderij (uiteraard alleen als er nog kaarten beschikbaar zijn)

De start is om 19.00 uur, maar het is al veel eerder gezellig in Terherne want de plaatselijke horeca heeft deze dag ook weer een speciaal wandelmenu op de kaart staan. Kijk op onze facebookpagina welke horecabedrijven dit zijn.

Vind je 14 km te ver, maar wil je wel graag meegenieten van de gezellig sfeer onderweg, kom dan naar één van de deelnemende locaties langs de route. Dit zijn : Paviljoen op ‘e Pier, het Meer van Lenten, de Heeren van Terkaple, De Klokkenstoel en Picknickers. En natuurlijk is ook iedereen vanaf 22.00 uur welkom bij de finish in Dorpshuis De Buorkerij om samen met DJ Milfred de wandelaars te verwelkomen.

Ook dit jaar kunnen we weer een beroep doen op een grote schare vrijwilligers. Verkeersregelaars, parkeerwachters, stempelaars etc.etc. iedereen is weer bereid om mee te helpen. Deze mensen willen we graag bij voorbaat bedanken, want zonder deze vrijwilligers is het niet mogelijk om een evenement als dit te organiseren !

Meld je dus nog aan als deelnemer, like ons op FACEBOOK

Zegt het voort en zorg dat je er bij bent op zaterdagavond 19 maart!

De “wandelende TAC”
Alexander, André, Mark, Nop en Annelies